Selecteer een pagina

Samen werken

aan uw toekomst

Onze diensten

Accountancy

Wij helpen uw graag met je administratie en kunnen uw jaarrekening samenstellen zodat deze voldoet aan de (wettelijke) verplichtingen. Wij ondersteunen u bij het interpreteren van de cijfers en geven u advies hierover. Verder zorgen wij dat, indien hiertoe een verplichting bestaat, de jaarcijfers worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Belastingadvies

Naast verschillende aangiftewerkzaamheden helpen wij u om daar waar mogelijk gebruik te maken van fiscale mogelijkheden. Dit zowel zakelijk als privé.

Bedrijfsadvies

Graag ondersteunen wij u in de verschillen fases waarin u onderneming zich bevindt. U kunt hierbij denken aan het kiezen van de juiste ondernemingsvorm, het opstellen van begrotingen en liquiditeitsprognoses, het verzorgen van een financieringsaanvraag en het opstellen van tussentijdse cijfers.

Salarisadministraties

Wij verzorgen maandelijks of periodiek de loonstroken voor u en uw personeel. Daarnaast zorgen wij dat de aangifte loonbelasting tijdig naar de Belastingdienst wordt verstuurd. Verder ondersteunen wij u door middel van proefberekeningen om het juiste salaris af te stemmen en inzicht te krijgen in de loonkosten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met u op.

Van Berkel & Huijgen Accountants

Edisonweg 21
8071 RC Nunspeet

Tjeerd Jan Huijgen
06-27139029

Rik van Berkel
06-36022846

info@vbhaccountants.nl

Aangesloten bij

NBA (beroepsorganisatie Accountants)

NOVAK

FULL FINANCE